Seminarium Open Science

Research profile seminar

Rebecca Willén, Ph.D. grundare av IGDORE, kommer att besöka Göteborg och håller då i ett seminarium för CELAM med följande innehåll:

Replikeringsproblemen inom beteendevetenskap, medicin och farmakologi

Open Science: de föreslagna lösningarna på replikeringsproblemen

IGDORE: ett nystartat, distribuerat, forskningsinstitut med fokus på open science

Frågor och diskussion

Syftet med seminariet är att få veta mer om open science och hur man praktiskt går till väga med att initiera denna typ av forskning (vad man skall tänka på i olika stadier av forskningsprocessen etc) inom rättspsykiatrisk forskning.

Lecturer: Rebecca Willén, Ph.D. grundare av IGDORE

Date: 12/13/2017

Time: 10:00 AM - 12:00 PM

Categories: Psychology, Medicine, Interdisciplinary, Humanities, Research